Afbeelding
Foto: Mark Paalman

Mooie expositie in de Huiskamer van Nijverdal

NIJVERDAL - De Huiskamer van Nijverdal is een geweldige plek in het hart van Nijverdal, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor aanspraak, gezelligheid of gewoon een warme kop koffie.

In deze ruimte bieden we ook gelegenheid om creatief te zijn, zo wordt er dinsdag 9 april om 20:00 een workshop kaarten maken in de Huiskamer georganiseerd en bieden we doorlopende het jaar ruimte aan lokale kunstenaars om hun werk te tonen.

Nadat we genoten hebben van de mooie foto's van Joke en Jan Bijl, heeft nu Jochen Walther aangeboden om voor de komende tijd zijn schilderijen te exposeren. De heer Walther is in 1938 geboren te Weimar en woont sinds 1981 in Nederland. Tot juni exposeert hij zijn aquarel schilderijen met het thema "Boerenschuur tot grote Stad" Markante gebouwen in Twente, door heel Nederland, Europa en verder.

Jochen Walther: "Ik heb geen kunstopleiding gevolgd, mijn achtergrond is de techniek. Door een leven lang te fotograferen kreeg ik gevoel voor het mooie motief. Soms is een detail niet met de camera te vangen, dan maakte ik altijd al schetsjes en tekeningen. Voor de weergave van sfeer heb je ook kleuren nodig. De techniek van de aquarel stelde me daartoe in staat. Dan verwerk je emotie, vertolk je gevoelens, creƫer je een andere realiteit."

Wilt u zijn mooie schilderijen bezichtigen? De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 in de ochtend en de gehele week geopend van 14:00 tot 17:00 in de middag. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coƶrdinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl

Steun

Wilt u de Huiskamer steunen? Tot 7 april kunnen Rabobank leden op de huiskamer stemmen in de clubkas campagne of als u zelf een donatie wilt doen kan dat op NL89 RABO 0147430305. Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met dhr. Paalman: 0641697339 /
Paalman.mark@gmail.com