Hulzense Boys speelt gelijk

NIJVERDAL - Onder een lekker lentezonnetje speelden Hulzense Boys en FC Zutphen zaterdag 30 maart hun onderlinge wedstrijd. De wedstrijd eerder dit jaar in Zutphen eindigde in een 3-0 overwinning voor de thuisploeg. Hulzense Boys had dus iets recht te zetten tegen deze tegenstander. Het werd uiteindelijk 4-4. Al met al een uitslag die gemengde gevoelens met zich meebrengt. De comeback in de tweede helft was erg knap van Hulzense Boys, maar de late gelijkmaker was toch erg zuur. Bovendien had er misschien meer ingezeten als Hulzense Boys de eerste helft net zo scherp was als de tweede. Dit weekend gaat Hulzense Boys op bezoek bij Vroomshoopse Boys. De ploeg treft daarmee een tegenstander waar ze het vaak lastig tegen heeft en waar de afgelopen jaren niet veel punten tegen gepakt zijn. De wedstrijd op Sportpark De Boshoek begint om 14:30 en staat onder leiding van dhr. Assink.