Afbeelding
Foto: Adrie Boerrigter

In concert met het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor

NIJVERDAL - Sinds een aantal jaren heeft het Nijverdals Mannenkoor een ensemble in haar gelederen. Het vocaal ensemble bestaat uit 13 enthousiaste mannen en staat onder leiding van Willem Jan van Asselt. Eigentijdse muziek wordt afgewisseld met negro spirituals en niet te vergeten muziek uit de jaren 70 en 80.

Op het repertoire staan nummers van o.a. The Beatles, The Beach Boys, Queen, maar ook nummers van de King's Singers, Billy Joël en Paul Simon.
Het Ensemble treedt regelmatig op samen met het Nijverdals Mannenkoor, maar timmert ook zelf aan de weg.

Op vrijdag 12 april zingen de mannen in Vriezenveen samen met het vrouwenkoor Mille Colori uit Vriezenveen. Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Schout Doddestraat 1 in Vriezenveen. Het concert begint om 19.30 uur en de entree is 7 euro (inclusief koffie/thee).

Op zaterdag 13 april is het Ensemble te gast bij het groots Voorjaarsconcert van het Shantykoor Die Regghe Sangers. Het concert wordt gehouden in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal. Aanvang: 20.00 uur en de entree is 10 euro. Kaarten voor dit unieke concert zijn te verkrijgen bij de leden van het Shantykoor en bij Primera in Nijverdal en Hellendoorn.

In beide concerten zal het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor veel verrassende muzikale variaties laten horen.