Afbeelding
Foto: Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug

Bijeenkomst Schaapskudde Sallandse Heuvelrug

NIJVERDAL - Na de oprichting van de Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug op 15 maart 2018 heeft het bestuur met veel mensen gesproken over de toekomst van de schaapskudde en het prachtige gebied rond de Schaapskooi Twilhaar.

Ook kijkt men terug op een zeer geslaagde lammetjesdag op 3 februari waar men meer dan 2000 bezoekers heeft ontvangen! Inmiddels heeft het bestuur een aantal plannen ontwikkeld en zijn er ideeën over diverse activiteiten rond de schaapskudde. Het realiseren van deze plannen doen ze graag met anderen samen.

"Het is ontzettend leuk om bezig te zijn met de schaapskudde, de herder en de schaapskooi! Daarom nodigen we je uit voor de vrijwilligers bijeenkomst op woensdagavond 17 april aanvang 19:30 tot 21.00 uur in het Buitencentrum van Staatsbosbeheer. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de plannen die we graag met elkaar willen realiseren. Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd, kom er gewoon bij!"

Concreet kunnen ze op dit moment hulp gebruiken bij:
Het helpen organiseren van leuke activiteiten (als eerste op zondag 2 juni weer het schaapscheerdersfeest!);
Het inrichten van het gebied van rond de kooi met informatiepanelen, bankjes, etc...;

Het helpen met PR en communicatie (zoals teksten schrijven voor website, persberichten, fotomateriaal, etc...)

Hopelijk mogen we je verwelkomen op woensdagavond 17 april om 19:30 in het Buitencentrum SBB, Grotestraat 281, Nijverdal!

Hartelijke groet, namens het bestuur Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug.