Afbeelding
Foto: SVVN

Ruim 30.000 euro om Roy te helpen lopen...

NIJVERDAL - De grote inzamelingsactie tijden de derby SVVN-DES voor Roy Scholten, bracht maar liefst 3500 euro op. Dit echt heel mooie bedrag werd bijeengebracht met diverse acties tijdens en na de wedstrijd. Zowel het in grote getale aanwezige publiek (ruim 1000) als ook de selecties van beide elftallen gaven ruimhartig.

Op de foto zien we stralende Roy Scholten die het bedrag in ontvangst neemt van Harry Imhof en Johan Hallink. Namens Roy Scholten en de initiatiefnemers voor deze inzamelingsactie: iedereen heel hartelijk dank!

De totale stand van het middels crowdfunding bijeengebrachte bedrag bedraagt momenteel bijna €30.000. Daarmee is Roy een flink eind op weg geraakt, maar er moet ook nog een flink bedrag bij komen voor de benodigde €80.000 bereikt is. Wie daarom ook denkt "ik laat Roy niet zitten" maar nog niet heeft gedoneerd, kan Roy alsnog helpen via onderstaande – veilige – betaalwijze:

Check de link van crowdfunding organisatie Dream or Donate en volg de aanwijzingen: https://nl.dreamordonate.com/dromen/operatie-zwitserland-lion-procedure.

Roy heeft in december 2016 een ongeval op zijn werk gehad. Hij viel van ruim 6 meter hoog naar beneden en hield daar een incomplete dwarslesie T12 aan over. Het leven stond in 1 keer op de kop. Via Crowdfunding hoopt Scholten genoeg geld op te halen voor een operatie in het international medical center AG in Zurich.