Afbeelding
Foto: Dinand Webbink

Pasen zonder paasvuur is ondenkbaar

HELLENDOORN/MARLE – Er is genoeg te beleven in onze gemeente tijdens het paasweekend. Denk aan het Paasvuur in Hellendoorn, eierkulen met de kids en alle festiviteiten in Marle.

Ook dit jaar organiseert Oald Heldern De Noaberschop het jaarlijkse, traditionele paasvuur. Zondag Eerste Paasdag 21 april wordt de boaken om 20.30 uur aangestoken door Joop Nijenhuis. Joop heeft zich jarenlang ingezet voor de gemeenschap, onder meer in zijn rol als Klepperderk en als bestuurslid van Oald Heldern De Noaberschop.

Ook dit jaar wordt er gecollecteerd om de steeds oplopende kosten van het paasvuur bouwen en opruimen te bestrijden. Dus neem uw portemonnee mee! Het paasvuur op de prachtige locatie aan de Regge is bereikbaar vanaf de fietspaden bij de Kasteelstraat en de Reggeweg, en vanaf Marle en Hulsen via de fietsbrug over de Regge.
Zondag 21 april 2018, 20.30 uur | Reggedal, achter ijsfabriek

Eieren zoeken
Op Eerste Paasdag, zondag 21 april, om 14.30 uur vindt weer het jaarlijkse eieren zoeken plaats in de Hellendoornse berg bij De Uitkijk voor kinderen tot en met 12 jaar. De eieren worden over vier vakken verdeeld voor verschillende leeftijdsgroepen. In elk vak liggen ook drie, gekleurde en genummerde eieren verstopt. De gelukkige vinders krijgen een leuk prijsje. De eieren worden beschikbaar gesteld door AH Rob Loomans. Deelname is gratis.

Paasweekend Marle
In het weekend van 19 t/m 22 april 2019 staat Paasweekend Marle weer op het programma. Op vrijdagavond start het weekend met de zitmaaierrace. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de tent voor de heren van Høken met de Heinoos. Zij zullen het paasweekend muzikaal aftrappen. Net zoals voorgaande jaren organiseert het Paasweekend Marle op zaterdagmiddag (20 april a.s.) de kindermiddag. Naast de springkussens en de knuffelhoek hebben zij dit jaar een heus circus! Voor de basisschoolkinderen in en rondom Marle. De zaterdagavond is er een 90's party en Paasmaandag (22 april) staat in het teken van de trekkerslep. Info: www.paasweekendmarle.nl