Afbeelding
Foto:

Doktersbos Rock: aftrap Openluchttheaterseizoen

NIJVERDAL - De eerste zomerse dagen zijn een feit en dat betekent ook dat de deuren van het Openluchttheater weer opengaan. Op zaterdagavond 11 mei wordt er traditiegetrouw afgetrapt met Doktersbos Rock. De bands Elesteon, Murphy McCoy en Sense of Urgency lossen het startschot voor een nieuw afwisselend seizoen.

Vijf jonge honden
Wat goed is, komt snel! De vijf jonge honden van Elesteon betreden met hun enorme passie voor muziek en niet af te remmen enthousiasme het podium tijdens Doktersbos Rock. Zij laten het publiek genieten van rock 'n roll en blues van de sixties tot de zeroes.

Enorme spirit
Ook niet te missen tijdens Doktersbos Rock is de band Murphy McCoy. De naam is misleidend, want het repertoire van deze band is niet alleen gevuld met blues, maar ook met soul, rock en funk. De vier rasmuzikanten en de zangeres met schitterende soulklanken spelen met een enorme spirit de muziek recht uit het hart.
Gelouterde muzikanten
De avond wordt afgesloten door de zes gelouterde muzikanten van Sense of Urgency die al bijna twee decennia aan de weg timmeren. Het publiek wordt geëntertaind met veel toetsenwerk, tempowisselingen en dynamiek. De band heeft bijna overal gespeeld en weet met hun symfonische progressieve (hard)rock er een knalfeest van te maken.

Kaarten reserveren
Kaarten zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal.