Afbeelding
Foto:

Gasthoeve de Zonnebloem

LEMELE - In het weekend van 4 en 5 mei houdt Gasthoeve de Zonnebloem open dagen ter ere van het 10-jarige jubileum. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen op de Gasthoeve en te ervaren waar de deelnemer 'niets moet en alles mag'.

Gasthoeve De Zonnebloem in Lemele is een aangepaste boerderij met dagactiviteiten voor ouderen die van het buitenleven houden. De Gasthoeve biedt alle ruimte om te ontspannen, te genieten en - op niveau - actief te zijn. Gasthoeve de Zonnebloem kenmerkt zich door kleinschaligheid en huiselijkheid. Door de unieke combinatie van boerderij en (re)creatieve voorzieningen zijn veel activiteiten mogelijk.
Uit en toch thuis!

Kwalitatieve zorg

Gasthoeve de Zonnebloem vindt het belangrijk om kwalitatieve zorg te leveren. Dit is zorg op maat, waarin samenwerken aan welzijn voor op staat. Het doel van de dagactiviteiten is om de zelfredzaamheid te bevorderen, te behouden of te compenseren.

Start Gasthoeve

In 2009 zijn Klaas en Herma van start gegaan met Gasthoeve de Zonnebloem. In eerste instantie zijn zij begonnen met een aantal deelnemers in de woonkamer, op zoek naar de vraag en mogelijkheden van de deelnemer. Al gauw moest er verbouwd worden om aan de vraag te voldoen. Ook beide dochters maken ondertussen deel uit van het bedrijf. Inmiddels zijn ze al tien jaar verder en een begrip geworden waar ze trots op zijn.

Samenwerking

In samenwerking met kunstronde 't Zwarte is er dit weekend van 4 en 5 mei veel te zien en te beleven. Gasthoeve de Zonnebloem heet u van harte welkom op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei tussen 10.00 en 17.00.

Informatie

Meer informatie over Gasthoeve de Zonnebloem kunt u vinden op hun website: www.gasthoevedezonnebloem.nl of door contact op te nemen via info@gasthoevedezonnebloem.nl