Afbeelding
Foto:

Bijeenkomst Sport- en Cultuurfestival

HELLENDOORN - Op zaterdag 7 september organiseren ZINiN en Team Sport van gemeente Hellendoorn het Sport- en Cultuurfestival. Verenigingen en aanbieders van sport, kunst en cultuur uit de gemeente krijgen de kans om zichzelf tijdens dit evenement te presenteren.

Op maandag 27 mei houdt de organisatie van het Sport- en Cultuurfestival een bijeenkomst voor geïnteresseerde Sport- & Cultuurverenigingen en aanbieders.

Deelgenoot

Tijdens de bijeenkomst maakt de organisatie de geïnteresseerde verenigingen deelgenoot van hun plannen en krijgen de verenigingen de kans om mee te denken over de opzet van het Sport- en Cultuurfestival. De informatieavond start op maandag 27 mei om 19.30 uur in de theaterfoyer. Na het officiële gedeelte, dat ongeveer tot 20.30 uur duurt, biedt de organisatie de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te netwerken.

Bruisend Nijverdal

Het evenement wordt dit jaar gehouden op zaterdagmiddag 7 september, wat in dezelfde week valt als Bruisend Nijverdal. Hiermee zal de middag een extra feestelijk tintje krijgen door alle activiteiten die dan in het centrum plaatsvinden.

Opgeven

Wilt u aanwezig zijn bij de bijeenkomst van het Sport- en Cultuurfestival 2019 om samen weer een mooie editie neer te zetten? Meldt u dan vóór 20 mei aan via cultuur@zinin.com (culturele verenigingen), t.groothuis@hellendoorn.nl (sportverenigingen).