Afbeelding
Foto:

Haarles Feest 2019

HAARLE - Van 23 tot en met 26 mei staat heel Haarle in het teken van het Haarles Feest met allerlei gezellige activiteiten en goede muziek. Zo opent het feestweekend met een unieke spelshow 'Haarle is Het Spoor Bijster', doen er meer dan 100 teams mee aan de zelf georganiseerde Pubquiz, wordt er fanatiek gestreden tijdens het Beachvolleybaltoernooi en muziekliefhebbers genieten van top acts als Beatcrooks en Luftwaffel. Nieuw dit jaar is dat er het hele weekend gratis entree is voor de feesttent.

'Haarle is Het Spoor Bijster' is de wervelende spelshow voor alle leeftijden waarmee het Haarles Feest op 23 mei om 20.00 uur wordt geopend. Het betreft een race tegen de klok waarbij kennis, lef, samenwerken en vindingrijkheid van belang zijn. Vrijdagmiddag 24 mei gaat de kermis om 16.00 uur open en start ook de vrijdagmiddagborrel. Om 20.00 uur is het tijd voor de welbekende Pubquiz, waarna een gezellige avond volgt. A-Meezing treeft op met de grootste hits van onder andere ABBA, de Toppers, Queen en Hazes.

Rommelmarkt
De rommelmarkt en braderie beginnen zaterdags om 9.00 uur, waarna jonge kinderen vanaf 10.00 uur kunnen genieten van een kindervoorstelling en oudere kinderen kunnen deelnemen aan een spannende vossenjacht. 's Middags staat er een beachvolleybaltoernooi gepland en de middag eindigt met de Casino Night voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool. De avond belooft een muzikaal spektakel te worden!

Vroege vogels
Op zondag, de laatste dag van het feest is er een MTB-tocht van 25 of 40 kilometer en kunnen de vroege vogels om 10.00 uur aanschuiven bij de ker(k)mis in de feesttent. 's Middags kunnen geïnteresseerden een goede bodem leggen tijdens de dorpsbrunch, waarna men onder het genot van een drankje geniet van de Alive Band. Echte waaghalzen mogen de stuntshow van Chuck Borden van Stuntcamp om 14.00 uur niet missen! Het feestweekend wordt 's avonds afgesloten met Zwarte Jannes en DJ Harry.

Voor meer informatie: www.haarlesfeest.nl