Afbeelding
Foto: Emile Willems

Groei EuroMouldings

NIJVERDAL - EuroMouldings produceert 24 uur per dag, 7 dagen per week geblazen kunststof verpakkingen. Al meer dan 35 jaar hebben zij ervaring, wat terug te zien is in de hoge kwaliteit van de producten. De kennis en ervaring van de medewerkers zorgt ervoor dat EuroMouldings snel kan inspelen op de wensen van de klant. Het afgelopen jaar is het machinepark met 3 machines gegroeid naar 40 machines in totaal. De komende jaren zal dit nog verder uitgebreid worden.

EuroMouldings kijkt naar de toekomst, vertelt directeur Hans Lubbers: "We zijn continu bezig met de ontwikkeling van onze (nieuwe) producten en machines. Recycling en duurzaamheid hebben hierbij prioriteit. Wij onderzoeken en werken aan alternatieve productiemethoden, nieuwe duurzame materialen en energiebesparende processen. Zo leveren wij een bijdrage aan het verduurzamen van de samenleving."

Nieuwe collega's

Het bedrijf zoekt regelmatig nieuwe enthousiaste oproepkrachten in de vakanties en weekenden voor een goed betaalde bijbaan. Ook is EuroMouldings voor komende zomerperiode op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Meer informatie vind je onder vacatures op www.euromouldings.com.