Afbeelding

Molukse Middag & The Woof

NIJVERDAL - Zondagmiddag 26 mei staat Grandcafé N-Joy in Nijverdal in het teken van een gezellige Molukse Middag. Het is de eerste keer dat N-Joy met een Pasar Malam in het teken staat van de rijke Indonesische cultuur met dit speciale evenement. Een middag voor de hele familie met live muziek, kraampjes met leuke artikelen, frisse drankjes en lekker eten. En dat alles voor vriendelijke prijzen!

Daarnaast wordt de Molukse Middag omlijst door een optreden van The Untouchables, die fijne Molukse muziek spelen en de middag extra feestelijk maken. De Molukse Middag bij Grandcafé N-Joy aan De Joncheerelaan 6-8 te Nijverdal start 26 mei rond 14.00 uur en is de hele dag gratis toegankelijk.

The Woof
Op woensdagavond 29 mei is het de beurt aan de band 'The Woof'. Strak in het pak weten de heren van deze band wel raad met oude klassiekers die iedereen kent! Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Elvis, The Beatles, The Rolling Stones, Queen. You name it, they play it in een strakke live show op het podium! The Woof, een band waar de passie voor muziek vanaf straalt. Let the good times roll! Het optreden begint vanaf ongeveer 20.00 uur en is gratis bij te wonen!