Afbeelding
Foto:

Budget Select Keukens

RIJSSEN - Budget Select Keukens bewijst keer op keer dat de prijs van de keuken niet bepalend is voor de kwaliteit. Zij denken gewoon net iets beter na over jouw keuken en komen zo tot een combinatie van hoogwaardige materialen en apparatuur die altijd in het budget past. Zonder concessies te doen aan de mogelijkheden en kwaliteit.

"Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Bij Budget Select Keukens daarom geen 'verborgen' kosten en dure tegenvallers achteraf. "Wij verkopen namelijk gewoon de beste keuken voor de beste prijs. Geen addertjes onder het gras." Aldus Herman van de Noort. "We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Uiteindelijk gaat het om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder."

Kwaliteitsapparatuur
Bij Budget Select Keukens kunt u ook kiezen uit een breed assortiment moderne inbouwapparatuur in elke prijsklasse. De merken waar zij mee samenwerken staan allemaal stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang kookplezier. Alles uiteraard voor de beste prijs.

Kopersactie
Regelmatig verrast Budget Select Keukens naast die scherpe keukenprijs haar kopers ook nog met een leuke actie. In de maand mei en juni mogen kopers rekenen op gratis montage van de keuken door de vakkundige monteurs van Budget Select.

Bedrijfsgegevens
Budget Select Keukens is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 42a in Rijssen. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0548-538 666. Meer informatie is te vinden op www.budgetselect.nl