Afbeelding
Foto:

Overhein Tractoren

NIJVERDAL - "Als vanouds het adres voor uw onderhoud" is een slogan dat bij Overhein Tractoren wel heel letterlijk kan worden opgevat. Johan Overhein heeft afgelopen april zijn 55-jarig bestaan gevierd en is dan ook een specialist te noemen voor de meest uiteenlopende tuinmachines en tractoren.

Deze lente- en zomermaanden is het extra druk voor het echtpaar Overhein, dat samen het bedrijf runt. "Het moet nu gebeuren in de tuin," vertelt Johan. "Mensen schaffen nu een nieuwe of gebruikte tuinmachine aan, waarbij we veel aandacht schenken aan een goed en gedegen advies. Men kan bij ons terecht voor veegmachines van bijvoorbeeld Lumag. Het is een handige machine omdat de vangbak vervangen kan worden door een sneeuwschuif voor in de winter. Daarnaast verkopen wij ook hoge drukreinigers, tuinpompen, tuinsproeiers, apparaten om weide af te rasteren en toebehoren," voegt Johan aan zijn verhaal toe.

Vakkundigheid
Overhein staat bekend om zijn vakkundigheid, waardoor zijn klantenkring zich strekt tot in Duitsland. Onderhoud of reparatie wordt in de werkplaats achter de winkel gedaan. Voor een goed besproeiingsplan voor met name grotere tuinen, bent u bij Johan aan het juiste adres. Overhein is gevestigd zich aan de Eversbergweg 42 en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 en 17.00 uur.