Kinderrommelmarkt in centrum

NIJVERDAL - Veel jeugdigen uit onze gemeente hebben zaterdag 13 juli het spaarvarken goed kunnen vullen voor de vakantiedagen.

De ondernemersvereniging kijkt dan ook terug op een geslaagde dag in het centrum. Wil je vlak voor het nieuwe schooljaar begint alvast een zakcentje verdienen om het spaarvarken weer aan te vullen? Komende zondag 24 augustus is weer een volgende kinderrommelmarkt.

Verkopen
Kinderen mogen op de kinderrommelmarkt hun oude speelgoed, boeken, kleding en andere spulletjes proberen te verkopen. De rommelmarkt duurt van 9.00 tot 12.30 uur. De koopwaar wordt uitgestald op het Keizerserf en deels in de Willem Alexanderstraat. Daarnaast is er volop vermaak met diverse kinderattracties, dus extra gezellig en leuk om op de markt te staan of de markt te bezoeken. Ideaal voor alle kinderen die nog iets leuks willen scoren om je in het najaar/ winter mee te vermaken.

Aanmelden
Wil je graag meedoen met de kinderrommelmarkt? Aanmelden kan bij Op Naar Nijverdal, email: info@opnaarnijverdal.nl. Of via het aanmeldformulier: http://bit.do/kinderrommelmarktONN. Let op: Het betreft een kinderrommelmarkt, dus het is dan ook uitsluitend voor kinderen toegestaan deel te nemen (evt. onder begeleiding van ouders).