Afbeelding
Foto: PSDesignfotografie camera 02

De mooiste loop van Nijverdal

NIJVERDAL - De omgeving van Nijverdal is bijzonder geschikt voor zowel relaxte wandelingen en fietstochten als meer de meer uitdagendere buitenactiviteiten. Ook voor de 22e TIB Finishing Ravijnloop op zondag 13 oktober is hier weer een schitterend parcours uitgezet.

Het evenement start om 12.00 uur met de Kidsrun van 1 kilometer en een half uur later kunnen kinderen deelnemen aan de langere afstand van 2,5 kilometer. Alle kinderen worden voor hun prestatie beloond met een medaille, een bidon en er mag na afloop gratis gezwommen worden. Na de kinderen is het tijd dat de volwassenen aan de bak gaan.

Uitdaging

De volwassenen kunnen kiezen uit de afstanden 5,1 kilometer of er wordt 10,2 kilometer afgelegd (twee rondes) en dat over een parcours dat jong, oud, beginnend en gevorderd hardloper uitdaagt. De 5,1 km start om 13.30 uur, de andere afstand start om 13.45 uur. Na een uitdagende maar prachtige loop, waar de nodige klimmetjes niet zullen ontbreken, is er voor iedereen een leuke herinnering. Tevens zijn er prijzen voor de eerste drie lopers in iedere categorie (zowel dames als heren).

Inschrijven

Voorinschrijven kan tot en met 11 oktober 18.00 uur op www.mijninschrijving.nl. Na-inschrijving is op de dag zelf ook nog mogelijk tot 20 minuten voor de start. Maar als jij je voornaam op het startnummer wilt hebben? Schrijf je dan in voor 30 september 22.00 uur! Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.ravijnloop.nl Het Ravijn - Zwem, Sport en Zorg - zal weer het start- en finishterrein zijn van deze 22e TIB Finishing Ravijnloop.