Afbeelding
Foto: Wim Beunk

Gemengd resultaat Ravijn

NIJVERDAL - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn er het afgelopen weekend niet in geslaagd een ronde verder te komen in het KNZB bekertoernooi. Zaterdagavond werd er in het eigen Ravijnbad nog wel met 14-12 gewonnen van de Leidse tegenstander ZVL 1886 Tetteroo, maar zondagmiddag in Leiden was de opponent met 19-11 te sterk in zwembad De Zijl. De waterpolodames speelden zaterdagavond thuis tegen Polar Bears en wisten die wedstrijd met 8-6 te winnen.

Sander Veltkamp was zaterdagavond na de eerste wedstrijd tegen ZVL duidelijk in zijn oordeel: "We zijn de wedstrijd goed begonnen, maar hebben daarna teveel kansen en contra's weggegeven, waardoor we niet met grote cijfers hebben kunnen winnen". Zondag was het van hetzelfde laken een pak: "Verdedigend was het niet goed, We hebben teveel vrijheid gegeven aan schutters en slecht geblokt. Aanvallend waren we bij vlagen wel goed, maar we hebben ook nog best wat goede kansen gemist. We zijn dus uitgeschakeld in de beker, dat is klote". Lot Stertefeld vond na de wedstrijd ook dat het beter had gekund: "Het was een zware wedstrijd. Véél kansen misgeschoten, waardoor we veel moesten zwemmen. Wel hadden we een goede communicatie in de verdediging. In de laatste periode schieten we de doelpunten erin en zijn we de betere ploeg".

Volgend duel
Heren 1 hoeft zich nu alleen nog maar op de competitie te concentreren. Zaterdag 19 oktober spelen zij om 19.45 uur een uitwedstrijd tegen UZSC. Dames 1 speelt zaterdag in Wormerveer voor de KNZB beker tegen De Ham om 17.30 uur en zondagmiddag 20 oktober om 14.00 uur in eigen bad een competitiewedstrijd tegen ZVL 1886 Tetteroo.

Foto: Wim Beunk