ParkinsonCafé

NIJVERDAL - Heeft u moeite met bijvoorbeeld brood smeren, omdraaien in bed of het tegelijkertijd uitvoeren van twee taken (dubbeltaken)? Als u problemen ervaart met dagelijkse handelingen kan ergotherapie helpen.

Ergotherapie is erop gericht mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Tijdens het ParkinsonCafé van dinsdag 19 november is ergotherapeut Sonja Kluin te gast om belangstellenden te informeren over de mogelijkheden. Daarnaast vertelt ervaringsdeskundige Johannes Wennemers over zijn ervaringen met ergotherapie. U bent vanaf 14.15 uur van harte welkom bij SV De Zweef, Koersendijk 25 in Nijverdal.
Het ParkinsonCafé Nijverdal is bedoeld voor iedereen uit Nijverdal en de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson (of parkinsonisme) en hun partners, familieleden of mantelzorgers. In een ontspannen sfeer wordt er elke maand een ander onderwerp besproken. De uitwisseling van informatie en ervaringen staat centraal. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marisca Hutten, telefoon: 06- 38071121 of e-mail: info@parkinson
cafenijverdal.nl.