Alzheimercafé

HELLENDOORN - Op woensdag 27 november om 19.30 uur is het laatste Alzheimercafé van dit jaar in Café de Gezelligeit aan de Bibenstraat 40 in Hellendoorn. Het thema van deze avond is "Onrust bij dementie" en spreker is een psycholoog van het psychologenteam Krönnenzommer.

Hoe om te gaan met onrust bij dementie is een actueel onderwerp en een vraag waar veel mantelzorgers op zoek zijn naar een antwoord. Men moet dan denken aan nachtelijke onrust, dag-nachtritme verstoord en inactiviteit of juist overactiviteit bij dementie. Deze avond zal de psycholoog van het team Krönnenzommer uitleg geven waar onrustig gedrag uit voort kan komen en tips geven hoe men als mantelzorger met dit gedrag om kan gaan. Uiteraard is er ook weer gelegenheid om vragen over en praktische problemen waar u tegenaan loopt aan de orde te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Informatie
Voor nadere informatie over deze avond en het Alzheimercafé is de coördinator van het Alzheimercafé (Evenmens, informele zorg voor elkaar) te bereiken per e-mail info@evenmens.nl of telefoon 0548 63 88 30.