Afbeelding
Foto:

Tien verschillende aquasporten bij Het Ravijn

NIJVERDAL - In januari wordt er begonnen met AquaCircuit, AquaDance en AquaKickboksen in zwembad Het Ravijn. Vanaf dat moment heeft u de keuze uit maar liefst tien verschillende aquasporten.

Sinds de opening in 2010 weten steeds meer mensen Het Ravijn – zwem sport zorg – te vinden om gezond en actief bezig te zijn. "Dat vinden we een goede ontwikkeling", vertelt Ruben Buijserd, manager van Het Ravijn. "We proberen onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en trachten met regelmaat variatie aan te brengen voor extra uitdaging en dynamiek. Uit bezoekerscijfers en feedback blijkt dan ook dat de klant nieuwe activiteiten enorm waardeert. We blijven daarom in beweging én in gesprek met onze klant om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en behoeften", aldus Ruben Buijserd. In de afgelopen jaren heeft Het Ravijn haar aanbod steeds meer uitgebreid en nieuwe activiteiten geïntroduceerd zoals YogAqua, AquaFloat en AquaSpinning. Ook de 'Natte Sportschool' werd een succes en zeer gewaardeerd door de recreatieve zwemmer. "Met AquaCircuit, AquaDance en AquaKickboksen hopen we nog meer in te kunnen spelen op de specifieke wensen en voorkeuren van onze klanten", aldus Ruben Buijserd.

AquaCircuit
Voor wie na het kerstdiner en de oliebollen graag weer fit het nieuwe jaar in wil, is het een mooi moment om te starten met AquaCircuit. Een ervaren lesgever bouwt de lessen van deze full body workout vanaf 10 januari stap voor stap op. AquaCircuit is vanaf 10 januari iedere vrijdag van 11.15 – 12.15 uur te volgen in het wedstrijdbad van Het Ravijn.

AquaDance
De aquasport AquaDance staat garant voor heerlijk bewegen in borstdiep water. Al swingend werk je met name aan je uithoudingsvermogen en coördinatie. Daarnaast is deze aquasport op vrolijke, opzwepende muziek een heerlijke workout voor zowel lichaam als geest. AquaDance is vanaf 10 januari iedere vrijdag van 09.30 – 10.15 uur te volgen in het wedstrijdbad.

AquaKickbokse
Voor wie zichzelf wil blijven uitdagen, is AquaKickboksen dé aquasport. Met deze aquasport verbrand je met gemak 600 kilocalorieën en verbeter je je snelheid, kracht, coördinatie en balans.Terecht een full body workout dus en ook nog eens uniek in Nederland!

Kijk voor meer informatie op www.hetravijn.nl