Afbeelding
Foto:

Illusionisten Rob en Emiel zorgen voor verbazing

NIJVERDAL - Rob en Emiel brengen magie, cabaret, verwondering en humor in hun allernieuwste theatershow 'Onderweg'. Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond. De tijd vliegt voorbij en u verveelt zich geen moment, wanneer u gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt. Op zaterdag 18 januari zijn Rob en Emiel te zien in het ZINiN Theater.

'Onderweg' is een theatervoorstelling met een twist. Als Rob en Emiel het podium oprijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En u reist mee. Is het podium in úw theater het einddoel of slechts het begin? Wie zijn die mannen? Wat is hun verhaal? U zult het zelf moeten ontdekken.

Nederlands Kampioen
Rob en Emiel brengen een heerlijke combinatie van magic, cabaret, mindreading, comedy en theater. Al vanaf 2002 staan ze samen op het podium, waarop nationale en internationale tournees volgen. Het is een duo met zeer veel passie voor magie, het creëren van shows, het verwonderen van hun publiek en het delen van inzicht en kennis. Onlangs wisten ze de kampioenstitel op naam te zetten bij het 'NK Magic' van 2019 en zullen zij Nederland vertegenwoordigen op het aankomende 'WK Magic' van 2021 in Canada.

Kaarten reserveren
Reserveer uw kaarten nu via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.