Afbeelding
Foto:

De Grote Club actie was een groot succes voor Het Ravijn

NIJVERDAL - Z&PC Het Ravijn heeft ook in het laatste kwartaal van 2019 weer meegedaan aan de jaarlijkse Grote Club Actie. En de Ravijnleden hebben dat succesvol gedaan. Er is een record aantal van 2607 loten verkocht.

"In vergelijking met 2018 hebben onze jonge leden 4,28% meer loten verkocht. Dat heeft een opbrengst van totaal € 6.256,80 voor onze club opgeleverd". Een fantastisch resultaat waar Het Ravijn bijzonder trots op is. "En het geld zal aan de hele club ten goede komen", vertelt Grote Club-coördinator André van Olst, enthousiast. Het geld zal worden gebruikt om in alle geledingen van de club de zwemsport te kunnen uitoefenen, van de kleinste sporters tot de senioren sporters.

Heel team
De grote Clubactie vergt heel wat werk om het tot een succes te laten worden. Het zijn niet alleen de jeugdleden die de loten verkopen die de actie zo succesvol hebben gemaakt. Een team van vijf mensen is druk geweest met de invoer van de verkochte loten. Ook de jeugdtrainers binnen de club hebben hun steentje bijgedragen. Zij hadden te taak gekregen de leden aan te sporen zoveel mogelijk loten te verkopen.

Ondernemers doen mee
Afgelopen woensdag 8 januari vond in het zwembad de prijsuitreiking plaats. Enkele Nijverdalse ondernemers hebben hun beste beentje voor gezet. Intersport Ramon Zomer, kledingsponsor bij Het Ravijn, heeft waardecheques beschikbaar gesteld. Degene die de meeste loten heeft verkocht, won een waarde cheque van € 60,- Degene die op de tweede plaats is geëindigd zag een waarde cheque van € 40,- tegemoet. De persoon die derde is geworden gaat ook met een cheque naar huis en wel ter waarde van € 20,-. ok de Bowlingboerderij heeft een mooie prijs beschikbaar gesteld. De jongste waterpoloërs van de Waterfun waren het best verkopende team. Zij mogen met z'n allen pannenkoeken komen eten en daarna kunnen ze zich een uurtje op de bowlingbaan uitleven. Maar dan is de pret nog niet over: ze mogen dan bij cafetaria De Meyboom een milkshake of een ijsje komen scoren. Als dat geen mooi teamuitje wordt?

Veel opgeleverd
Kortom: "De verkoop van de Grote Clubactie loten heeft voor de sporters van Z&PC Het Ravijn veel positieve energie opgeleverd. Met het gewonnen geld kunnen weer leuke dingen worden gedaan of materialen worden aangeschaft die de zwemsport bij Het Ravijn kunnen bevorderen", besluit André van Olst.