Wandelen en meer met KBO

NIJVERDAL - Op dinsdag 11 februari wordt er weer een wandeling georganiseerd door de KBO. De start is bij De Hoge Es, aanmelden is niet nodig!

Deze wandeling vertrekt om 13.30 uur. De wandeltochten zijn altijd tussen de 5 en 7 kilometer. Daarnaast is er op donderdag 13 februari een gezellige ledenmiddag. Het onderwerp deze keer: "Gerda vertelt". Gerda Marsman vertelt over haar belevenissen tijdens haar diverse reizen met de fiets. Ze doorkruiste meerdere continenten, onder meer Australiƫ, Noord- en Zuid Amerika en Aziƫ. Haar passie voor het fietsen en de ontmoetingen tijdens haar reizen waren voor haar een onvergetelijke levenservaring. Met behulp van haar bepakte fiets en beelden via de beamer komen haar reisverhalen tot leven.
Na het verhaal van Gerda is er nog tijd voor een paar rondes bingo. De ledenmiddag wordt, zoals gebruikelijk, gehouden in het clubgebouw van De Zweef (Koersendijk 25) en begint om 14.00 uur.

Iedereen welkom

Bent u (nog) geen KBO lid, ook dan bent u van harte welkom! Kom kennismaken met de KBO en wie weet zien we u dan vaker op onze ledenmiddagen en bij onze activiteiten. Er zijn diverse gebieden waarop KBO - de grootste ouderenbond van Nederland - ouderen helpt om te blijven participeren. Meer informatie kunt u krijgen bij de voorzitter, Jan Woertman, telefoon: 0548-615361. Kijk ook eens op www.kbo-overijssel.nl.