Afbeelding

Verkiezing 'Onderneming van het jaar 2020'

NIJVERDAL - “De Ondernemingsverkiezing van Business Club Hellendoorn-Nijverdal werd op woensdagavond 4 maart alweer voor de 14e keer gehouden. De door de leden genomineerde bedrijven waren dit jaar Driever Partyservice, DRW Moodstudios en FarmFood BV.

De ondernemingen zijn beoordeeld door een jury en door de leden, die op de avond zelf met stemkastjes hun voorkeur konden uitbrengen. De jury beoordeelde de genomineerde bedrijven via een bedrijfsbezoek onder andere op onderwerpen als continuïteit, personeelsbeleid, werkgelegenheid, innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, lokale betrokkenheid, website en social media. Hun beoordeling telde voor de helft mee in de eindronde. In een vol ZINiN-theater werd de verkiezingsavond geopend door Johan Kampman, hij presenteerde de avond. Hierna was het woord aan de voorzitter van de BCHN Joost Hekman en burgemeester Anneke Raven. Daarnaast ondersteunden Herman Kampman en Jan Niewold de avond met interactie en theater. De genomineerde bedrijven konden zich via korte filmpjes nog een keer aan de leden laten zien, waarna de stemkastjes erbij gepakt werden. Deze stemronde telde ook voor de helft mee in de einduitslag. Uiteindelijke winnaar is Driever Partyservice geworden. Zij mogen zich een jaar lang Onderneming van het jaar 2020 noemen.”

Rico en Kim nodigden iedereen uit om het feest van de overwinning met hen en het team afgelopen vrijdag mee te vieren aan de Alexander Bellstraat 6 in Nijverdal. Rico bedankte via de facebooksite van Driever Partyservice alle mensen voor de felicitaties en cadeaus.

Foto: Mike Rikken