Afbeelding
Foto:

Start Brei- en koffieklets

HELLENDOORN - Vindt u het ook zo leuk om met uw handen bezig te zijn? Haken, breien, borduren, patchwork of quilten. Het kan bij socioruimte De Eik in Hellendoorn, waar vanaf 18 maart ‘Brei- en koffieklets’ van start gaat! Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 10 uur om samen te handwerken en een kopje koffie te drinken.

Een drietal dames breit voor goede doelen. Helpers zijn van harte welkom! Er wordt gebreid voor kinderen in Gambia, Kaapstad en Roemenië. Of u neemt gewoon uw eigen handwerk mee, dat kan natuurlijk ook, want waarom alleen handwerken als het ook samen kan? Geïnspireerd raken door elkaars werk, elkaar verder helpen en gezellig een babbeltje maken tijdens de creatieve bezigheid. Dat zijn de ingrediënten van Brei- en koffieklets.
Meer informatie
Heeft u garen over? Dan is dit meer dan welkom! Dit kunt u tijdens Brei- en koffieklets afgeven. Blijft u dan direct voor een kopje koffie! De Brei- en koffieklets wordt gehouden bij De Eik aan de Woertheweg 24 in Hellendoorn. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Ina Aitink, telefonisch via 0548-638810 of per e-mail i.aitink@stichtingdewelle.nl. Of loop gewoon binnen op een woensdagochtend!