Fotoclub Nijverdal Hellendoorn inspireert

NIJVERDAL/HELLENDOORN - De website van Fotoclub Nijverdal Hellendoorn is aangepast en helpt leden maar ook niet leden te inspireren.

Fotografie is een leuke manier om anders tegen de wereld aan te kijken. Fotoclub Nijverdal Hellendoorn probeert je daarom met een frisse blik te laten kijken naar de schoonheid van alles om ons heen en laat zien hoe je dit op een creatieve manier kunt tonen. In deze tijd willen zij anderen helpen inspireren en het boeiende van fotografie te ontdekken. Ze nemen je digitaal mee op een reis waarin de leden van fotoclub Nijverdal Hellendoorn ervaringen delen.

Leren door te doen
Ga er lekker alleen op uit. Want dat kan heel goed met fotografie, en laat anderen meegenieten van jouw hobby. Leren door te doen is dan ook het motto van de club en als zij daarbij andere hobbyfotografen kunnen inspireren is dat een extra motivatie om te fotograferen. Fotoclub Nijverdal Hellendoorn heeft een nieuwe website met veel inspiratie en iedere week een nieuwe foto van de week. Kijk op www.fotoclubnijverdalhellendoorn.nl. Deel je foto’s eens met hen of vraag om een reactie, uitleg, tips, locaties en vooral leer door te doen. Lekker even je zinnen verzetten en ga aan de slag met je creativiteit en techniek. Welke apparatuur je hierbij gebruikt, is minder belangrijk dan het plezier wat je hierbij ervaart.