Afbeelding
Foto:

Drie Dolle Dagen in centrum Nijverdal

NIJVERDAL - Niet één Balansdag, maar drie dagen met geweldige acties en mooie ‘Nijverdeals’. Van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 augustus organiseert Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal de ‘3 Dolle Dagen’. Dat betekent shoppen bij de lokale ondernemers met spectaculaire kortingen.

“Dit gloednieuwe evenement komt in de plaats van de reguliere Balansverkoop. “Door de zogenoemde Nijverdeals te spreiden over drie dagen, blijft de drukte te overzien en kunnen we het shoppen makkelijker coronaproof houden”, legt centrummanager Manfred Körbl uit. “Een goeie mogelijkheid om ons gezellige winkelcentrum met alle leuke winkels, fijne horeca en gezellige zaterdagmarkt onder de aandacht te brengen. Zowel bij de lokale inwoners als mensen uit de regio en de vakantiegangers die in deze periode nog in ons gezellige dorp logeren. Alle ondernemers hebben geweldige acties bedacht. En ook de plaatselijke horeca en zaterdagmarkt sluiten aan. Uiteraard alles coronaproof, de gezondheid van onze klanten en ondernemers staat voorop.”

Extra entertainment
Op de laatste uitverkoopdag, zaterdag 22 augustus, is het extra gezellig in het centrum. Op Naar Nijverdal sluit de Drie Dolle Dagen namelijk af met vele activiteiten in het centrum en op de Nijverdalse markt. Denk daarbij aan: springkussens, gratis poffertjes voor de kids, straatartiesten en entertainment. Bent u ook op 20, 21 of 22 augustus in het centrum?