Afbeelding
Foto:

Ze zijn verhuisd!

NIJVERDAL - Huiswerkbegeleiding Nijverdal & Kennis Educatie Centrum starten 24 augustus op hun nieuwe locatie, tegenover de oude locatie. Van Rijssensestraat naar Keizerserf. Een stukje dichter naar het centrum en nog steeds centraal gelegen voor iedereen.

"We zijn blij met deze nieuwe plek," vertelt Ingrid Aaltink, de eigenaar. "Mooie, lichte ruimtes en alles is net iets praktischer in te delen, hier kunnen we weer even verder." De verhuizing was een leuke, logistieke uitdaging: deur uit, trapje af, zebrapad over, deur naar binnen. "We hebben het nieuwe zebrapad veelvuldig gebruikt en zo nu en dan was er even een kleine verkeersopstopping. Gelukkig konden de meeste automobilisten (en wij) er de humor wel van in zien."

Uitbreiden diensten
Naast het voorbereiden van de verhuizing is Ingrid druk geweest met het updaten van de websites en het kijken naar alle diensten die ze aanbiedt. "We zijn onze diensten van Kennis Educatie Centrum flink aan het uitbreiden. In augustus starten twee orthopedagogen met verschillende disciplines bij ons. Een mooie aanvulling op de al aanwezige (kinder)coaches en andere specialisten. Door deze uitbreiding krijgen we ook meer ondersteuning in ons ambulant begeleidingsteam (ondersteuning ouder & kind en Remedial Teaching) dat zowel thuis als op scholen ingezet kan worden." Mede door al bestaande contacten met zowel basisscholen als voortgezet onderwijs en de Gemeente Hellendoorn is er een goede samenwerking om orthopedagogisch ondersteunende begeleiding (OOB) goed in te zetten. "Wij blijven dus volop in ontwikkeling en hopen op nog meer samenwerking, zodat we deze nieuwe locatie optimaal kunnen benutten gedurende de gehele dag. Verder blijven we als vanouds lezingen, workshops en trainingen geven. Ons motto blijft ‘zorg en aandacht voor jouw ontwikkeling!’ Verder moet er nu nog best veel gebeuren," vervolgt Ingrid. "De websites zijn nog niet helemaal up to date en er komt deze week nog reclame op het pand. En ja, binnen staan nog wat dozen en kratten die opgeruimd moeten worden (lees: op hun plek in de kast gezet moeten worden). Eind september plannen we een open dag, daarover volgt later meer informatie." Aanstaande maandag beginnen ze weer met de Huiswerkbegeleiding en bijlessen. "We hanteren de regels van het RIVM en hopen zo corona buiten de deur te houden en daarmee blijft Huiswerkbegeleiding Nijverdal altijd een goed idee!", aldus Ingrid.