Afbeelding
Foto:

Heerlijke JAM & Mooie LETTERS

HELLENDOORN - De “R” zit weer in de maand. Vaak is dit na de zomervakantie weer een momentje om even weer op je voeding te letten. Hoe fijn is het dan om de dag te beginnen met heerlijke zelfgemaakte jam in je yoghurt of op je boterham.

Arjan Bosboom uit Hellendoorn maakt deze heerlijke zelfgemaakte jam. Wat deze jam zo uniek maakt, is dat het bereid wordt met vers fruit. De Blauwe Bessen jam is vrij van toegevoegde suikers. Het wordt bereid met Sukrin, een natuurlijke suikervervanger. Dat maakt dat deze jam veilig te gebruiken is voor diabetespatiënten en mensen die een koolhydraatarm dieet volgen. Er zijn ondertussen al 9 verschillende smaken jam. De combinaties die Arjan maakt, vind je niet in de supermarkt. Zo is er jam met Mango, Rode Peper & Gember of jam met Kruisbessen, Sinaasappel & Gember. Laat je nog meer verrassen door de smaken Cranberry/Sinaasappel & Kaneel; Pruimen/Speculaaskruiden & Rode Port; Bramen & Steranijs; Aardbei & Frambozen; Zomerfruit en Bramen jam!

Alle potten jam zijn voorzien van handgeschreven etiketten door Yvonne Doornebosch. De kleuren van de letters zijn in stijl van de pot jam. Een mooie combinatie van heerlijke jam & Mooie Letters. Wil jij deze schrijfstijl ook leren? Of ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau met de mooiste letters? Neem contact op met Yvonne via lttrs.b.yvnn@gmail.com of Facebook LTTRS B YVNN.

Deze heerlijke Homemade jam van De ReggeVallei Jam & More, kun je bestellen via de mail arjan_bosboom@hotmail.com Er zijn gewone potten Jam, maar ook 4 leuke kleine potjes in een houten kistje. Hoe leuk is dit om cadeau te geven?

De Jam staat in het ‘Jam Huisje’ aan de Scharlebeltweg 3 in Hulsen.

Afbeelding