Afbeelding
Foto:

Twirldemo's op het plein, doe je ook mee?

NIJVERDAL - Na een lange periode van thuis en in aangepaste vorm buiten moeten trainen, mogen de twirlers van Advendo eindelijk weer volop trainen.

De sportzalen in de gemeente Hellendoorn gaan weer open voor verenigingen. De teams zullen dus weer aan hun routines kunnen gaan werken voor het nieuwe seizoen. Ook de solisten van Advendo mogen weer volledig opstarten, voor hen is de eerste wedstrijd alweer in het zicht.

Probeer iets nieuws
De start van het nieuwe schooljaar is natuurlijk het perfecte moment om eens een andere sport uit te proberen! Advendo hoopt dan ook aankomend seizoen veel nieuwe twirlers in spe te mogen verwelkomen. Daarom zullen zij op zaterdag 19 september om 13.30 uur op het Henri Dunantplein een Twirldemo geven (uiteraard coronaproof). Alle teams en een aantal solisten zullen in hun mooie twirlpakjes laten zien wat ze kunnen en wat JIJ zou kunnen leren. Van technische onderdelen tot stoere of sierlijke danceroutines, alles komt voorbij. In een korte gezamenlijke routine, kun je het ook alvast even zelf uitproberen en met de twirlers meedoen! Al vanaf 3 jaar dans en twirl je met pompons, linten en de baton met ze mee. Ben je al wat ouder? Dan start je direct met het leren van toffe technieken met de baton in combinatie met dans.

Altijd welkom
Wanneer het niet lukt om zaterdag 19 september langs te komen, ben je natuurlijk ook altijd welkom om tijdens de trainingen te komen kijken. De Ini-mini’s trainen op vrijdag tussen 18.00 en 18.45 uur, de Mini's vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur en het Jeugdteam traint op vrijdag tussen 17.15 en 18.15 uur. Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.advendo-nijverdal.nl.