Afbeelding
Foto:

Speelgoed gezocht voor Sinterklaas

HELLENDOORN - Ieder jaar geeft Sinterklaas een mooi feest voor minima- en vluchtelingenkinderen uit de gemeente Hellendoorn, zodat ook zij kunnen meegenieten.

Sinterklaas en de Pieten zijn wel druk na aan het denken hoe ze veilig naar Nederland kunnen komen. Zij hebben de hulp ingeroepen van de commissie Help Sint om in Hellendoorn al wel een leuk Sinterklaasmoment te organiseren voor deze kinderen. Deze sintcommissie roept de hulp in van iedereen die het Sinterklaasfeest voor deze kinderen een warm hart toedraagt! Samen kunnen we er ook voor hen een éxtra bijzonder feest van maken.

Wat is er nodig?
Wat is er nodig om het Sinterklaasfeest voor vluchtelingen en andere minima te doen slagen? Een financiële bijdrage is heel welkom! Alle beetjes helpen. Dit kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL18RABO 0120904411, St. De Welle ten name van Help Sint helpen. Zij zijn zeer dankbaar voor elke euro steun om dit tot een succes te maken.

Speelgoed gezocht!
Ook is speelgoed van harte welkom. Hebt u nieuw of zo goed als nieuw speelgoed ongebruikt in de kast liggen? Denk dan aan dit goede doel. Dit moet dan wel aan enkele eisen voldoen; Sinterklaas wil immers wel dat kinderen er goed mee kunnen spelen. Zo moeten puzzels en spelletjes compleet zijn. De dozen en het speelgoed zelf moeten ook niet beschadigd zijn, het wordt immers namens de Sint geschonken. Het speelgoed moet geschikt zijn voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. De commissie wil benadrukken dat het echt alleen nieuw of zo goed als nieuw speelgoed of knutselmateriaal moet zijn. Knuffels, kleding, beschadigd speelgoed/sterk beschadigde verpakking of speelgoed waar batterijen bij nodig zijn, worden niet ingenomen. Wilt u speelgoed aanbieden? Dat kan door vóór 6 november een mailtje te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende mailadres: trefpuntminima@hotmail.com. De sintcommissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel dan met het Trefpunt Minima via 06-10633846.