Afbeelding
Foto: Gemeente Hellendoor

Platina echtpaar Bals-Aarts viert feestje

HELLENDOORN - Op vrijdag 11 september was het precies 70 jaar geleden dat de heer en mevrouw Bals-Aarts in het huwelijk zijn getreden. Dit werd met een klein feestje gevierd.

Het echtpaar heeft niet altijd in Hellendoorn gewoond. Mevrouw Bals-Aarts is geboren in Breda en de heer Bals in Indiƫ en ook nadat ze getrouwd waren, hebben ze op vele plekken in Nederland gewoond. Nu wonen ze in De Blenke in Hellendoorn, dichtbij hun dochter. Ondanks de hoge leeftijd van beiden, zijn ze nog steeds actief. Wandelen of een keer samen dansen in de hal van De Blenke kan nog steeds. Elke ochtend worden ook trouw gymoefeningen gedaan om zo in goede conditie te blijven. In de loop der tijd is de familie wel steeds groter geworden. Ze mochten twee zoons en een dochter krijgen en er volgenden daarna nog zeven kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.

Feestje
In verband met corona was er natuurlijk maar een klein feestje in de door het personeel versierde hal van de woonzorglocatie. Naast enkele familieleden werd het platina huwelijk gevierd met de bewoners van de gang van het echtpaar en kwam ook de directeur van ZorgAccent het echtpaar feliciteren. Felicitaties ontvingen de heer en mevrouw Bals-Aarts ook vanuit de gemeente Hellendoorn. Burgemeester Anneke Raven kwam deze persoonlijk overbrengen.

Brief van de koning
Wat misschien nog wel het meeste indruk heeft gemaakt, is de brief van de koning en koningin die het echtpaar samen met een grote bos bloemen heeft ontvangen.

Foto: Gemeente Hellendoorn