Afbeelding
Foto:

Burgemeester feliciteert echtpaar Bolink-Schutten

NIJVERDAL - De heer en mevrouw Bolink-Schutten waren woensdag 23 september 2020 60 jaar getrouwd. Burgemeester Anneke Raven bezocht het diamanten echtpaar om hen – op gepaste afstand – persoonlijk te feliciteren met deze prachtige mijlpaal.

Zowel de heer Bolink en mevrouw Bolink-Schutten zijn geboren in Nijverdal en wonen hun hele leven al Nijverdal. Ook elkaar ontmoeten gebeurde in Nijverdal. In de Grotestraat zocht meneer Bolink toenadering en dat heeft geleid tot een huwelijk van 60 jaar.

Vakantie
Ze mochten een zoon en een dochter krijgen en later is de familie nog groter geworden door de komst van 4 kleinkinderen. Na de komst van de kinderen, was het mevrouw Bolink-Schutten die thuis bleef en voor de kinderen zorgde zoals toentertijd heel gebruikelijk was. "Toen de kinderen nog thuis woonden gingen we met z'n allen kamperen. Eerst met een tent, maar later werd de tent ingeruild voor een vouwwagen. Nadat de kinderen het nest verlaten hadden, hebben mijn man en ik nog vele busreizen gemaakt", aldus mevrouw Bolink.

Altijd fijn gehad
Het geheim? "Het is geven en nemen in een huwelijk. Als beiden dat doen, dan gaat het vanzelf. En als er wat is, dan praten we erover", vertelt mevrouw Bolink."We hebben het altijd fijn gehad samen. Ook nu mijn man in woonzorglocatie De Hoge Es woont en ik hem elke middag bezoek, maken we het beste ervan."