Afbeelding
Foto:

Geen ontheffing van de veiligheidsregio voor ZINiN

NIJVERDAL - ZINiN heeft van de veiligheidsregio Twente helaas geen ontheffing gekregen om meer dan dertig bezoekers toe te laten bij de voorstellingen de komende drie weken.

Concreet betekent dit voor ZINiN dat de voorstelling van O’Dreams van zaterdag 10 oktober niet door kan gaan. Na overleg met de artiesten is besloten dat dit niet haalbaar is. Bezoekers ontvangen hierover bericht per mail. Geplande voorstellingen (film of theater) waarvan de bezoekersgrens van 30 personen niet worden overschreden, gaan uiteraard gewoon door. Bezoekers kunnen er dus vanuit gaan dat door hun gereserveerde voorstellingen doorgaan als zij hierover geen bericht van ZINiN ontvangen.

Alternatieven
Het is een pijnlijke maatregel, maar ZINiN geeft aan dat ze het publiek nog steeds theater en film kunnen aanbieden. Naast de bestaande programmering die het meer dan waard is om te bezoeken, gaat ZINiN ook op zoek naar een alternatieve programmering. Zodra hier duidelijkheid over is, wordt dit gecommuniceerd. ZINiN heeft in ieder geval uitgebreide maatregelen genomen om een theater- of filmbezoek veilig te laten verlopen, zodat het publiek ook optimaal kan genieten van het bezoek.