No one is you and that’s your power

HELLENDOORN/NIJVERDAL - No one is you and that´s your power is een weerbaarheidstraining van Avedan, Evenmens en De Welle die van start gaat op 17 november. De training richt zich op jongeren van twaalf tot zestien jaar en kan helpen bij het assertiever en zelfverzekerder worden.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten op de dinsdagmiddag in jongerencentrum Place2Be. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Zo komen de onderwerpen samenwerken, vertrouwen, houding en stemgebruik aan bod. Ook is er aandacht voor stressbestendigheid, grenzen stellen en seksuele voorlichting. Verder is ook social media een van de aandachtspunten.

Nogmaals
De jongerenwerkers van Stichting De Welle ontwikkelden deze training in samenwerking met Avedan en Evenmens. Vorig jaar werd deze weerbaarheidstraining doorlopen door vijf deelnemers die stuk voor stuk aangaven dankzij de training een verandering te hebben doorgemaakt. Door onder meer de positieve resultaten van vorig jaar, is besloten de training dit jaar nogmaals aan te bieden.

Opgave
Ben je tussen de twaalf en zestien jaar? Kun je soms wel een beetje hulp gebruiken? Vanaf 17 november 2020, op dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur, start de reeks van acht bijeenkomsten in jongerencentrum Place2Be aan de Duivecatelaan 4 in Nijverdal. Geef je snel op, want er zijn voor deze weerbaarheidstraining maar tien plekken beschikbaar. Deelname aan deze training kost niets, maar het levert wel veel op. Opgeven kan tot 30 oktober via: www.evenmens.nl/wbt