Nog geen inloopochtenden

NIJVERDAL – Helaas heeft het bestuur van het Trefpunt Minima moeten besluiten om voorlopig de Inloopochtenden niet door te laten gaan.

Het bestuur beseft dat dit een tegenvaller is voor de trouwe bezoekers van de Inloopochtend. Daar is immers de mogelijkheid om even je zorgen te vergeten en contact te onderhouden met gelijkgestemden. En vooral in deze tijd hebben mensen behoefte aan contact.

Veilige plek
Het doel van de Inloopochtend is een laagdrempelige, veilige plek te bieden waar men terecht kan met verhalen, problemen, zorgen en niet te vergeten positieve ervaringen en gezelligheid. Je verhaal doen bij iemand die meteen snapt waar het over gaat kan een opluchting betekenen. En je probleem vertellen aan iemand die hetzelfde meegemaakt heeft is natuurlijk helemaal fijn. Contact onderhouden via telefoon of e-mail is wel mogelijk. Mensen die hun verhaal kwijt willen of ergens problemen mee hebben kunnen bellen met 06-10633846, werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur of mailen met trefpuntminima@hotmail.com. Ook via www.noabers-voor-noabers.nl kan men veel informatie krijgen en contacten leggen.