Groot aanbod online boeken & cursussen

HELLENDOORN - ZINiN Online Bibliotheek heeft meer dan 30.000 E-books te leen. Om te lezen of te luisteren. Ook is er sinds kort een groot aanbod aan online cursussen beschikbaar, speciaal samengesteld voor leden van de ZINiN Bibliotheek. Deze zijn gratis te volgen.

Als ZINiN bibliotheek-lid kunt u kiezen uit meer dan 30.000 leesboeken, maar ook luisterboeken in allerlei genres, voor jong en oud. Ook is er een leesclub, die iedere keer een ander boek voorstelt en waarover u online uw mening kunt delen. Voor de liefhebbers is er de quiz van de dag waar iedereen aan mee mag doen en zijn er blogs en tips.

Cursussen
Sinds kort zijn op de online bibliotheek van ZINiN ook diverse gratis cursussen te volgen, die in samenwerking met de organisaties GoodHabitz en Sofoos, die beide online trainingen verzorgen, beschikbaar zijn gesteld. U kunt meedoen aan cursussen over fotografie, marketing, design, programmering en lifestyle. Van GoodHabitz zijn er cursussen over communicatie en taal, productiviteit, management en teamwork en diverse masterclasses. Iedereen die lid is van de ZINiN Bibliotheek (www.zininbibliotheek.nl) kan rondsnuffelen tussen deze cursussen en via de login meedoen.