Afbeelding
Foto:

In maart bestaat De Budde 4 jaar!

NIJVERDAL - Helaas zitten we met elkaar inmiddels ruim een jaar in een hele vervelende pandemie. Desondanks moeten speciale momenten, zoals het vierjarig bestaan van De Budde, wel met elkaar gevierd worden.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft De Budde (oude) menukaarten uit de kast gepakt en een lijst gemaakt met lekkere gerechten die de afgelopen vier jaren de revue gepasseerd zijn. Aan de hand daarvan hebben zij de meest populaire en lekkerste gekozen. Het was best nog een uitdaging. In de afgelopen jaren zijn er zoveel fantastische gerechten gemaakt en uitgeserveerd dat het moeilijk kiezen was. Maar het is gelukt. Het is een uitgebreide, dinervullende roadtripbox.

Roadtrip proeverij
Wie kent ‘m niet, de bekende Roadtrip proeverij van De Budde die geserveerd wordt op lange borrelplanken of op verschillende serviezen? Wat was dit altijd een groot succes en wat vonden de gasten het een feestje als ze eenmaal de gerechten op tafel zagen. Dit wil De Budde evenaren bij u thuis. Daarom willen zij samen met u de verjaardag van De Budde op een andere manier vieren en niet zomaar voorbij laten gaan. Want dankzij jullie kunnen zij al een aantal jaren en zelfs in deze verschrikkelijke crisis blijven doorkoken. Bestellen kan op www.debudde.nl/roadtripbox

Roadtrip-, Kids- en Dessertbox
De prijs van de Roadtripbox is 32,50 euro p.p. Daarnaast hebben ze ook een Kidsbox samengesteld met leuke gerechtjes voor kinderen. Deze kidsgerechten waren de afgelopen jaren ook te bestellen bij De Budde. De Kidsbox wordt gevuld met leuke cadeautjes en is te bestellen voor 15,00 euro p.p. Tot slot kunt u de Roadtripbox uitbreiden met een lekkere dessertbox, of zoals ze in het restaurant de dessertproeverij noemden; de “ROUTE 66“! Een route door de patisserie-specialiteiten van de afgelopen jaren. De dessertbox bestaat uit vier verschillende nagerechten. De dessertbox kunt u erbij bestellen voor 12,50 euro p.p.

Terras
Aankomend zomer wordt natuurlijk weer groots uitgepakt op het terras. Het meest zonnige terras van Nijverdal waarbij je lekker met de voeten in het gras kan zitten. Komt u ook weer genieten in de tuin van De Budde?

Dus….
Heeft u zin om een avond te genieten van allerlei lekkere gerechten die u normaal gesproken kon proeven in het gezellige restaurant van De Budde, maar die u helaas nu al een tijdje moet missen? Wacht dan niet te lang en bestel de Roadtrip-, Dessert- en/of Kidsbox vanaf twee personen! Proef en (her)beleef de Roadtrip en de Route 66 thuis! Deze speciale editie boxen worden gratis bezorgd op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart in de gemeente Hellendoorn. Heeft u allergieën of dieetwensen? Neem tijdig contact op via 0548-612250 voor alternatieven.