Afbeelding
Foto:

Bestuurswisseling bij Plaatselijk Belang

HAARLE - Tijdens de digitale algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Haarle op dinsdag 9 maart 2021 is afscheid genomen van John Disselhorst als voorzitter. Ron Vloedgraven was reeds voorgedragen als nieuwe voorzitter en unaniem verkozen door de leden.

Tevens zijn Willy Wolfkamp en Renate Kerkdijk na goedkeuring van de algemene ledenvergadering toegetreden tot het bestuur waardoor de sterkte op de maximale capaciteit van zeven personen is gekomen. Willy zal de portefeuille verkeer voor zijn rekening gaan nemen en Renate ontfermt zich over de communicatie. "In tijden dat diverse besturen naarstig op zoek zijn naar vernieuwing, versterking en/of verjonging, stemt het mij zeer trots en tevreden dat ik leiding mag geven aan een jong en fris bestuur wat betrokken en bovenal op volle sterkte is", aldus de vers verkozen voorzitter.

Speerpunten
De speerpunten voor het nieuwe bestuur zal vooral uit gaan in het laagdrempelige benaderbaarheid van het plaatselijk belang in de richting van dorpsgenoten, lokale verenigingen en overige samenwerkende organisaties zoals de gemeente of andere plaatselijk belangen. Daarnaast viert PBH dit jaar haar 75-jarig bestaan.