Afbeelding
Foto:

Zwembad Het Ravijn opent het buitenbad

NIJVERDAL - Sinds maandag 22 maart is het buitenbad na een lange periode weer geopend voor banenzwemmers en ZPC het Ravijn. Nu de coronamaatregelen het binnen zwemmen nog niet toestaan Het Ravijn niet langer wachten en is het buitenbad voor banenzwemmen geopend.

De twee grote baden zijn schoon, het water is warm en afgelopen zaterdag werden de laatste voorbereidingen getroffen om veilig, schoon en verantwoord open te gaan. Zwembad Het Ravijn is er helemaal klaar voor en iedereen heeft onwijs veel zin om weer van start te kunnen gaan. Afgelopen weken kwamen bij Het Ravijn al verschillende verzoeken binnen van enthousiaste zwemmers en sinds maandag kunnen zij hun zwemkleding weer uit de kast halen. Het zwembad wordt geopend voor banenzwemmen en ZPC het Ravijn die hun trainingen gedeeltelijk hervatten in de buitenbaden en op de ligweide.

Openingstijden
Het zwembad gaat in eerste instantie van maandag tot en met vrijdag vier zwemblokken van 45 minuten aanbieden. Om de 1.5 meter richtlijn goed te kunnen handhaven mogen er maximaal 18 bezoekers tegelijkertijd komen zwemmen. Reserveren is dus verplicht en kan via de website van Het Ravijn: www.hetravijn.nl. Hier vind je ook de overige spelregels waar iedereen zich aan moet houden. Om alle zwemmers een warm welkom te heten wordt er gezorgd voor een gratis kopje koffie of thee To Go na afloop. De kosten voor het banenzwemmen bedragen €2.50 per bezoek. De meer-badenkaarten kunnen eveneens ingezet worden.