Afbeelding
Foto:

Assistverzuim-Rijsserbergloop is verplaatst naar vrijdag 9 juli

RIJSSEN - De Rijsserbergloop is vanwege Covid-19 verplaatst naar vrijdagavond 9 juli. De Rijsserbergloop stond gepland op 11 juni, maar de kans dat de wedstrijd dan door kan gaan wordt steeds kleiner. De organisatie heeft goede hoop dat de Assistverzuim-Rijsserbergloop op vrijdag 9 juli 2021 wel kan plaatsvinden.

De bedrijvenloop was binnen een dag uitverkocht, ook de 10km zit helemaal vol. Voor de 5km zijn er nog enkele startbewijzen beschikbaar. De inschrijving sluit op 1 mei. Wil je dus verzekerd zijn van een startnummer schrijf je dan snel in, want VOL=VOL! Mocht de wedstrijd niet door kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers het volledig inschrijfgeld terug!

Uitwerken plan
De afgelopen periode is de organisatie van de RBL2021 druk aan het overleggen geweest hoe ze op een goede manier invulling kunnen geven aan de Assistverzuim-Rijsserbergloop. De organisatie wil zo graag weer wat organiseren voor al die hardlopers die het lopen van wedstrijdjes zo gemist hebben. Al ruim een jaar zijn er bijna geen wedstrijden meer geweest. De organisatie is een plan aan het uitwerken waarbij het hele evenement coronaproof wordt neergezet. De inschrijving voor de kidsrun (1500m) en bambinoloop (400m) blijft voorlopig nog gesloten. De organisatie moet eerst meer zekerheid hebben wat er op vrijdag 9 juli allemaal mogelijk is. De organisatie doet zijn uiterste best om het evenement door te kunnen laten gaan, maar helaas ligt het lot in andere handen.

Spannende tijd
De organisatie hoopt in ieder geval dat iedereen gezond is en blijft en ook het plezier dat hardlopen met zich meebrengt ten volste benut! De organisatie zal zich te allen tijden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid houden. Zodra er nieuwe informatie is, wordt dit gedeeld op www.rijsserbergloop.nl