Afbeelding

100-jarig bestaan van de St. Antonius van Paduakerk

Algemeen

NIJVERDAL - Op 13 juli was het 100 jaar geleden dat de St. Antonius van Paduakerk werd ingewijd. Om dit gedenkwaardige moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt dit gevierd met een feestelijke kerkdag op zondag 29 augustus.

Er zijn die dag twee vieringen. De eerste is om 9.00 uur, een plechtige traditionele Latijnse eucharistieviering die wordt voorgegaan door pastor Weldam en pastor Legtenberg. De tweede, een feestelijke viering voor alle leeftijden, is om 11.30 uur. De leden van het pastoraal team van de St Marcelinus parochie zullen samen met het koor Quo Vadis de viering een feestelijk tintje geven. Tijdens de viering is er een kindernevendienst.

Daarnaast wordt er die dag de film 100 jaar St Antonius van Padua getoond, is er een fietstocht voor het hele gezin over verschillende afstanden en er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en een versnapering. Er worden nog enkele vrijwilligers voor hand-en-spandiensten gezocht. Stuur daarvoor een mailtje naar samenvernieuwen@gmail.com.

Bij de viering aanwezig zijn kan door opgave via 0548-612379 of secretariaat@antoniusvanpaduanijverdal.nl.