Afbeelding

Weer in beweging bij Aangepast Sporten

Algemeen

NIJVERDAL - In 2013 startte Fysion met Aangepast Sporten en het begon al op een behoorlijke afdeling te lijken tot door corona gestopt moest worden met alle beweeglessen.

Fysion is een vereniging waar je snel aan gymnastiek, turnen of ritmische dansen denkt. Door de afdeling Aangepast Sporten is dat aanbod flink uitgebreid. Tafeltennis, badminton, tennis en een geweldig aanbod voor de mensen die denken elders niet mee te komen. Het maakt niet uit wat je niet kunt, bij Fysion gaat het over wat je wel kunt. Voor iedereen en elke handicap is er veel plezier te beleven in bewegen.

Op 24 en 26 augustus 2021 wordt na een lange periode weer gestart met de lessen. Alle leden hebben het enorm gemist en met elkaar worden er weer leuke lessen van gemaakt. Het is de laatste tijd wel heel erg duidelijk geworden dat net als eten, drinken en slapen, bewegen ook behoort tot de noodzakelijke dingen in het leven. Daarom is er ook voor mensen met bewegingsprobleem van alles te doen tijdens de lessen. Elke dinsdag om 9.30 uur in het Ravijn en elke donderdag om 19.00 uur in de Kruidenwijk. Gezelligheid, veel lol met elkaar, lekker losgaan en er vooral bij horen. Kom even kijken of een paar keer vrijblijvend meedoen.