Vanaf 1 september weer verpleegkundig spreekuur

NIJVERDAL – Op woensdag 1 september 2021 start Carintreggeland Wijkverpleging weer met een (gratis) verpleegkundig spreekuur. Elke eerste woensdag van de maand kunt u tussen 11.00 en 12.00 uur vrijblijvend binnenlopen in Wijkgebouw De Brake aan de Schipbeekstraat 1 in Nijverdal voor al uw vragen over (langer zelfstandig) wonen, zorg en welzijn. U hoeft voor dit spreekuur geen afspraak te maken.

Carintreggeland ondersteunt mensen in de thuissituatie. Maar heeft ook oog voor preventie en wil graag dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gezond thuis kunnen blijven wonen. Daarom biedt Carintreggeland Wijkverpleging inwoners van de gemeente Hellendoorn van 55 jaar of ouder de gelegenheid voor een gratis verpleegkundig gezondheidsconsult. 

Een medewerker van Carintreggeland meet uw bloeddruk en bloedsuikerwaarde en informeert u over gezonde voeding, een gezond gewicht en BMI of het gebruik van verpleegartikelen en hulpmiddelen in de thuissituatie. U krijgt antwoord op al uw vragen op het gebied van zelfstandig blijven wonen, zorg en welzijn. Daarbij kunt u denken aan het gebruik van personenalarmering of dagvoorziening, verpleegartikelen en hulpmiddelen. 

Het spreekuur gaat alleen door als de richtlijnen omtrent corona dat toestaan.