Nieuw seizoen bij De Zweef begint

NIJVERDAL - Om de start van een nieuw voetbalseizoen te vieren, organiseert De Zweef  een openingsweekend met als titel "WELCOME BACK ZWEVERS”! en wel op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021.

Zaterdag staat Voetbalcity op het programma voor de mini's F-league en de pupillenteams. Een waar voetbalfestijn waarbij het hoofdveld helemaal wordt omgebouwd tot een echte voetbalstad! Voor meer info zie www.voetbalcity.nl. De kinderen worden om 09.00 uur in het clubgebouw verwacht in sportieve kleding en sportschoenen. Na afloop van de activiteiten is er een lunch voor iedereen. Kom in sportieve kleding en sportschoenen.
Wilgenweard verzorgt voor de jeugd van de juniorenteams een avontuurlijk en sportief programma. De jeugd wordt om 08.45 bij de fietsenstalling/parkeerplaats van Wilgenweard verwacht in sportieve kleding en sportschoenen. Na afloop is er in het clubgebouw van De Zweef een lunch.
Op zondag worden de jubilarissen vanaf 11.00 uur in het clubgebouw gehuldigd en heeft de Vriendenkring voor alle leden een prachtig programma in petto vanaf 13.00 uur.