Sport- en Cultuurfestival

NIJVERDAL - In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie van het Sport- en Cultuurfestival besloten om dit evenement af te gelasten. Het Sport en Cultuurfestival zou op 11 september worden gehouden. Cultuur- en sportverenigingen uit de gemeente Hellendoorn zouden die dag laten zien wat zij in huis hebben. 

Helaas betekent dit ook dat de geplande parade met militaire voertuigen en veteranen niet door kan gaan en hiermee is de opgave van de deelname van kinderen tevens gestopt. Vol enthousiasme werd in mei, in overleg met Bruisend Nijverdal, begonnen met de voorbereidingen. Het vooruitzicht dat rond september de coronamaatregelen ons niet meer zouden belemmeren, gaf veel vertrouwen en goede moed. Diverse verenigingen en organisaties hebben al in juni aangegeven dat zij graag deel willen nemen aan het festival van 2021. 

Het is dan ook bijzonder jammer dat dit feestelijke evenement, waarop te zien en te beleven valt hoe rijk onze gemeente aan sport en cultuur is, ook dit jaar niet door kan gaan. 


Alternatief

Maar er wordt niet bij de pakken neergezeten en er wordt gezocht naar een alternatief waardoor de sport- en cultuurverenigingen en organisaties uit onze gemeente zich alsnog kunnen presenteren. Houd mail en sociale media in de gaten, want meer informatie over een alternatief volgt nog!