Afbeelding

Gratis inloop-spreekuren

Algemeen

NIJVERDAL - Onder de noemer BreinReis biedt ZINiN een uitgebreid aanbod inloopspreekuren aan in de bibliotheek in Nijverdal. Nu de zomervakantie ten einde is, worden deze gratis inloopspreekuren weer opgestart.

Als men lange tijd niet met het OV hebt gereisd, kan het soms lastig zijn om wegwijs te worden. Daarom zitten ambassadeurs van het OV klaar om alle vragen te beantwoorden tijdens het inloopspreekuur ‘Reizen met het OV’. Zij nemen de tijd om alles rustig uit te leggen op woensdag 1 september tussen 10.00 en 11.30 uur.

Hulp en tips bij solliciteren
Solliciteren is niet altijd makkelijk, dus alle hulp is welkom. Welke vacatures zijn er? Welke vacature past bij mij? Hoe solliciteer je op een goede manier?
Op zaterdag 4 september zit deskundige Sheena Kozijn vanaf 10.00 uur klaar in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om werkzoekenden op weg te helpen naar een (nieuwe) baan en hun vragen te beantwoorden bij het inloopspreekuur ‘Solliciteren’. Zij geeft advies en tips over alles wat met solliciteren te maken heeft zoals een sollicitatiebrief, een CV, het sollicitatiegesprek en bijvoorbeeld mogelijkheden van LinkedIn.