Afbeelding

Aftrap van jubileumjaar van de Hulzense Boys

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 4 september bestaat de v.v. Hulzense Boys 75 jaar. Dit moet uiteraard gevierd worden. Helaas kan het feest, op dit moment, niet zo groots gevierd worden als gehoopt. Maar de organisatie wil het jubileumjaar wel graag gezamenlijk aftrappen. Dat gebeurt op de verjaardag van de club ‘zaterdag 4 september’ om 12.00 uur.

De jubileumcommissie nodigt iedereen graag uit om buiten bij de kantine, naast veld 1, het jubileumjaar feestelijk af te trappen. Jong en oud is welkom. Uiteraard volgens de geldende coronaregels.

In verband met de verlenging van de covid 19-maatregelen, is het niet mogelijk om de reünie, zoals men die voor ogen had, door te laten gaan. De op zaterdag 4 september geplande reünie wordt dan ook uitgesteld. “We vinden het uiteraard erg jammer dat we deze reünie niet op de dag zelf van het 75-jarig jubileum kunnen organiseren. Maar met een jaar van festiviteiten voor de boeg gaan we ons best doen om zo snel mogelijk een nieuwe geschikte datum te vinden”, vertelt de organisatie. Zodra deze datum bekend is, wordt dit zo snel mogelijk bekend gemaakt. De mensen die zich reeds aangemeld hebben, worden hiervan op de hoogte gebracht. 

Voor meer informatie: reunie@hulzenseboys.nl