Diverse vacatures voor vrijwilligers in Hellendoorn

HELLENDOORN - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! 

Zo staat op www.hellendoorndoet.nl de vacature voor vrijwilligers voor Mobiele Lab (vac. nr. 45991). Als vrijwilliger ondersteun je het team van het Mobiele Kunst en TechniekLab waar de deelnemers naar hartenlust kunnen experimenteren met nieuwe technieken als 3D printen, robots programmeren of foamsnijden en plotten. Je bent meerdere dagdelen beschikbaar van 20 september tot en met 2 oktober en bent bereid een korte training van 2x2 uur in Enschede te volgen in de week van 13 t/m 17 september.

Er worden ook Spelleiders voor Humanity Game (vac. nr. 45990) gezocht. Hierbij laat jij leerlingen in de huid kruipen van een Rode Kruis hulpverlener via dit educatieve spel. De jongeren moeten in dit spel moeilijke beslissingen nemen waar hulpverleners in hun werk mee te maken krijgen. Welke hulpgoederen zouden ze inzetten? Zorg je als eerst voor medische hulp of toch schoon drinkwater? In de Humanity Game ervaren de leerlingen van het vo en mbo dat het bieden van noodhulp niet eenvoudig is.

www.hellendoorndoet.nl