Afbeelding
Foto: Eigen Oogst

Gratis Schrijversfestival

NIJVERDAL - Uutgeverieje ’n Boaken en ZINiN organiseren in het weekend van 25 en 26 september een Schrijversfestival bij De Smidse. 

Op zaterdag- en zondagmiddag zijn er lezingen en optredens. Er is een tweedehands boekenmarkt, er zijn standjes waar schrijvers hun boeken signeren en verkopen en er worden boekpresentaties gegeven. Voor de boekenmarkt op zaterdag 25 september van 14.00 tot 18.00 uur en zondag 26 september van 14.00 -17.00 uur geldt een vrije inloop, na coronacheck. Vol=vol! Op zondagmiddag zal oud- profwielrenner Rob Harmeling een lezing geven over zijn boek ‘Geluk in beweging'.

Op zaterdag is het Boekenbal ‘Books and Beers' met muziek van Jan Niewold en zijn band ‘Dustlands'. Tijdens het Boekenbal is de prijsuitreiking van de corona-verhalenwedstrijd, wordt het maken van speciale biertjes gedemonstreerd en kan er ook geproefd worden. De avond begint om 20.00 uur. Voor het Boekenbal kunt u op de zaterdag vanaf 20.00 uur gratis toegangskaartjes reserveren via: www.zinin.com, (0548)62 44 89 of aan de theaterkassa in de Tourist Info in Nijverdal.